Cattery Baduhenna
Traditionele Siamees
........
Welkom bij onze Cattery van Traditionele Siamezen.
 
Wij zijn Raymond en Barbara en wonen samen met onze drie kinderen, hond en de hele poezenbende in Noord Holland. Momenteel bestaat de cattery uit twee poezen; Luna en Selene en kater Ares. (Selene en Ares zijn inmiddels gecastreerd).

Naast onze dagelijkse bezigheden hebben wij als hobby het fokken van de Traditionele Siamees, ook wel de Thai genoemd. Wij werken daarbij samen met de Werkgroep Traditionele Siamezen. Ook zijn we lid van de overkoepelende kattenvereniging Neocat.

Vanzelfsprekend groeien onze kittens bij ons in huis op samen met de kinderen, de andere poezen en de hond. Onze poezen mogen niet vrij naar buiten, wel kunnen zij gebruik maken van onze patio die beveiligd is tegen uitbreken.
 
 

 

 

of volg ons op  facebookTijd....

Wanneer weet je dat het tijd wordt dat de kittens gaan verhuizen???

Als mama poes weer krols is en luid tetterend met de hele bubs (ook mekkerend) door het huis heen rolt....als de kilorol diepvries kip van het aanrecht wordt gejat en verslonden wordt binnen 5 minuten.....als de dopjes van je telefoon in duizend stukjes op de vloer liggen .....als je het gevoel krijgt dat je huis door 8 katten is overgenomen....als de minidrollen in de kattenbak hetzelfde formaat krijgen als de volwassen drollen (en je dus vijf keer op een dag staat te scheppen om de geur nog een beetje binnen de perken te houden) .....als de melklaag van je cappuccino verdwenen is voordat je überhaupt zit....als de spulletjes in je tas vaker door het huis zwerven dan dat ze nog in je tas zitten....als je het gevoel krijgt dat je huis steeds holler gaat klinken, omdat alle spulletjes weg geborgen worden, wil je nog wat overhouden.....

dan ineens weet je: HET IS TIJD DAT ZE GAAN VERHUIZEN!!!!!

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl