Cattery Baduhenna
Traditionele Siamees
........
Welkom bij onze Cattery van Traditionele Siamezen.
 
Wij zijn Raymond en Barbara en wonen samen met onze drie kinderen, hond en de hele poezenbende in Noord Holland. Momenteel bestaat de cattery uit twee poezen; Luna en Selene en kater Ares. (Selene en Ares zijn inmiddels gecastreerd).

Naast onze dagelijkse bezigheden hebben wij als hobby het fokken van de Traditionele Siamees, ook wel de Thai genoemd. Wij werken daarbij samen met de Werkgroep Traditionele Siamezen. Ook zijn we lid van de overkoepelende kattenvereniging Neocat.

Vanzelfsprekend groeien onze kittens bij ons in huis op samen met de kinderen, de andere poezen en de hond. Onze poezen mogen niet vrij naar buiten, wel kunnen zij gebruik maken van onze patio die beveiligd is tegen uitbreken.
 
 

 

 

of volg ons op  facebookNog een paar dagen...

Nog een paar dagen en dan gaan de ukkepukken weer weg, wat is het snel gegaan dit keer. Vrijdag gaan de 2 heren verhuizen en zondag zullen de twee dames volgen. Wat zal het weer rustig worden....tenminste dat hopen we. Ares en Luna kunnen elkaar nog steeds niet luchten of zien. Zo ontzettend jammer. Dat gaat wel een beetje van het eindeloos genieten van de kittens af...steeds weer op ons hoede zijn.

Maar voor nu nog even genieten van Doontje-Danoontje, Diony, Daantje-Banaantje en Danoetje :)

Diana, Donar, Dionysos, Danu

Diana, Donar, Dionysos (onder) en Donar

Gezellig ziek zijn :) op de bank

Straks weer met z'n drieën: Selene, Luna en Ares (Chocolate, Seal en Blue point)

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl