Cattery Baduhenna
Traditionele Siamees
........
Welkom bij onze Cattery van Traditionele Siamezen.
 
Wij zijn Raymond en Barbara en wonen samen met onze drie kinderen, hond en de hele poezenbende in Noord Holland. Momenteel bestaat de cattery uit twee poezen; Luna en Selene en kater Ares. (Selene en Ares zijn inmiddels gecastreerd).

Naast onze dagelijkse bezigheden hebben wij als hobby het fokken van de Traditionele Siamees, ook wel de Thai genoemd. Wij werken daarbij samen met de Werkgroep Traditionele Siamezen. Ook zijn we lid van de overkoepelende kattenvereniging Neocat.

Vanzelfsprekend groeien onze kittens bij ons in huis op samen met de kinderen, de andere poezen en de hond. Onze poezen mogen niet vrij naar buiten, wel kunnen zij gebruik maken van onze patio die beveiligd is tegen uitbreken.
 
 

 

 

of volg ons op  facebookKittens 12 weken D nest

Wat worden ze groot (en stout :) Inmiddels zijn de kittens 12 weken en twee keer ge-ent. Als alles goed blijft gaan, gaan de twee heren aankomende vrijdag verhuizen naar Haarlem. Waar Saskia ze liefdevol zal ontvangen. Saskia kennen we inmiddels al een tijdje en we zijn blij dat onze twee knuffels bij haar gaan wonen.

Onze kiloknaller Dionysos, die Bliksem gaat heten, met zijn slappe lange lijf. S ‘morgens gaat hij rechtop tegen je aan staan en miauwt als een krakend deurtje, net zo lang tot je hem optilt onder zijn voorpootjes. Hij drapeert zich dan over je schouder terwijl hij knorrend tegen je aan komt liggen. Wat een lieverd, maar ondertussen....de grote banjer van het stel. Als het op stout aan komt staat hij vooraan. Grote vrienden met Amber de hond. Samen door de huiskamer rennen, en dan omrollen en over elkaar heen vallen. Zo leuk om te zien. Met zijn pootje gaat alles goed, hij heeft er geen moment last van gehad, bikkel.

Donar, die Donder gaat heten, onze lekkere dikke bolle baby, met zijn grote onschuldige ogen. Een van de rustigste en als je de kittens roept staat hij als eerste voor je neus. Maar ook bij de kast met brokjes...want eten is zijn hobby. Bij de meeste nog steeds favoriet.
De twee dames gaan naar Anouk en Michiel uit Krimpen aan den IJssel, die inmiddels een complete babypoezen uitzet gekocht hebben. Alles staat al een poosje klaar en ze kunnen niet wachten op hun twee nieuwe huisgenootjes.

Diana, die Chloë gaat heten, is de pittigste van het stel, ze heeft een heel schattig zacht miauwtje. Maar vergis je niet, wat een banjer is dat. Altijd bezig, druk en super snel. Niet te geloven dat we ons in de eerste weken ons zorgen maakten omdat ze niet zo snel als de rest kon lopen, dat heeft ze dubbel en dwars ingehaald. Ze vindt het geweldig om de hond uit te dagen. Die weet al precies wie er aan komt en verdwijnt snel naar zijn mand. Vooral als ze hem na een nacht weer voor het eerst ziet moet ze altijd even naar hem blazen.

Danu, die Coco gaat heten, is een stuk rustiger, maar heeft nog steeds het volume van een misthoorn. Vooral als ze honger (denkt te hebben) heeft. Maar gewoon ook soms leuk, midden in de huiskamer. Of achter je op de leuning van de bank. Je nekharen gaan er van overeind :)Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl