Cattery Baduhenna
Traditionele Siamees
........
Welkom bij onze Cattery van Traditionele Siamezen.
 
Wij zijn Raymond en Barbara en wonen samen met onze drie kinderen, hond en de hele poezenbende in Noord Holland. Momenteel bestaat de cattery uit twee poezen; Luna en Selene en kater Ares. (Selene en Ares zijn inmiddels gecastreerd).

Naast onze dagelijkse bezigheden hebben wij als hobby het fokken van de Traditionele Siamees, ook wel de Thai genoemd. Wij werken daarbij samen met de Werkgroep Traditionele Siamezen. Ook zijn we lid van de overkoepelende kattenvereniging Neocat.

Vanzelfsprekend groeien onze kittens bij ons in huis op samen met de kinderen, de andere poezen en de hond. Onze poezen mogen niet vrij naar buiten, wel kunnen zij gebruik maken van onze patio die beveiligd is tegen uitbreken.
 
 

 

 

of volg ons op  facebookVechten

Wat een narigheid....
Met de kittens gaat alles heel goed hoor, die zijn levenslustig en super ondeugend, maar tussen Luna en Ares botert het nog steeds niet.
Zodra ze elkaar alleen maar zien of horen begint de ander te blazen en te grommen, wat de tegen partij triggert om te vechten.
We hebben ze samen buiten op de patio gezet, de kittens raakten namelijk helemaal van slag en durfden niet meer onder de bank vandaan te komen.
We hebben ze samen in de keuken gezet. Maar ze kunnen niet langs elkaar lopen zonder te vechten. Vooral het gekrijs is oorverdovend en ook voor ons niet om aan te horen. Ook laat Ares zodra hij begint te krijsen zijn plas lopen en neemt een spurt met Luna achter hem aan, urine al om zich heen spetterend. Bah!
De plukken haar liggen door het hele huis net als delen van het servies en de rest van de inboedel. Tot nu toe valt het mee wat er gesneuveld is, we hebben uit voorzorg van alles in de kasten gezet. Maar metalen etensbakjes die kletterend door de keuken vliegen maken vreselijk veel lawaai gecombineerd met gekrijs van twee katten en soms drie katten is NIET gezellig. Zeker niet zo'n 30 keer op een dag :(
Het lijkt wel of de kleintjes er aan beginnen te wennen, dat wel. Nu wij nog.Dionysos wil als we 's morgens de keuken binnen komen een knuffel hebben. Hij komt slaapdronken uit de slaapbak en komt tegen ons aan staan, hij laat zich onder zijn voorpootjes optillen en gaat met zijn lange lijfje tegen je aan hangen, knorretje aan. Goedemorgen.

Diana is de pittigste van het stel super vlug en behendig, geen tijd voor een knuffel. Ook op schoot grabbelt ze naar je haren, vingers etc. Druk, druk, druk!
Samen met Dionysos lekker banjeren, klieren en rottigheid uit halen. Het is maar goed dat die van elkaar gescheiden worden.

Danu daar en tegen is een stuk rustiger. Een heerlijk knuffeltje. Vorige week is ze van de krabpaal gesprongen en heeft haar pootje bezeert. Maar ja als ze dan wat rustiger doet met springen....niet echt. Steeds als we denken dat ze weer goed loopt, springt ze weer ergens hoog vanaf waardoor ze weer even hinkelend.

Donar is onze kleine slaapkop. Als er iemand tegen je aan of in je nek gaat zitten op de bank dan is het Donar. Ook als we in de keuken bezig zijn komt hij tegen je voet aan zitten, dan kijkt omhoog met z'n grote ronde baby ogen. Schatje!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl