Cattery Baduhenna
Traditionele Siamees
........
Welkom bij onze Cattery van Traditionele Siamezen.
 
Wij zijn Raymond en Barbara en wonen samen met onze drie kinderen, hond en de hele poezenbende in Noord Holland. Momenteel bestaat de cattery uit twee poezen; Luna en Selene en kater Ares. (Selene en Ares zijn inmiddels gecastreerd).

Naast onze dagelijkse bezigheden hebben wij als hobby het fokken van de Traditionele Siamees, ook wel de Thai genoemd. Wij werken daarbij samen met de Werkgroep Traditionele Siamezen. Ook zijn we lid van de overkoepelende kattenvereniging Neocat.

Vanzelfsprekend groeien onze kittens bij ons in huis op samen met de kinderen, de andere poezen en de hond. Onze poezen mogen niet vrij naar buiten, wel kunnen zij gebruik maken van onze patio die beveiligd is tegen uitbreken.
 
 

 

 

of volg ons op  facebookHeibel...

9 februari 2014

Afgelopen vrijdag zijn de kittens ge-ent en gechipt (dit schijnt tegenwoordig al met 9 weken gedaan te worden). Alle kittens hebben zich keurig gedragen. Wel hebben ze de spreekkamer even grondig onderzocht. Vooral de laden die open gingen waren erg interessant.
Ook de autorit was geen probleem....maar toen....
Op het moment dat we thuis kwamen, de reismand open ging en de kittens naar buiten kwamen buitelen vond Ares het nodig naar één van de kittens te blazen en te grommen. Dit stond Luna duidelijk niet aan. Ze vloog achter Ares aan, die vreselijk begon te krijsen. Tja, toen was het een grote gil, vecht en knokpartij. Alle kittens blazend en grommend onder de bank, Selene in de boekenkast en de hele familie van slag. Uiteindelijk hebben we Luna en Ares uit elkaar kunnen krijgen, maar het heeft nog een paar uur geduurd voor de kittens weer een normaal formaat staartje hadden. En pas de volgende ochtend kwam Selene uit de boekenkast. Op het moment dat de keukendeur open ging en Luna Ares weer zag (die een nachtje op de bank mocht slapen) vloog ze hem direct weer aan. Weer veel geschreeuw en gegil.
Verdorrie. We hebben Luna en Ares even buiten gezet waar ze hun knokpartij voortzetten.
Gelukkig hadden de kittens dit niet door, die dartelden rustig verder. De kittens samen met Ares gaat prima en samen met Luna. Maar die twee samen.....en nu???? Ares woont vandaag nog maar even in een slaapkamer.


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl