Cattery Baduhenna
Traditionele Siamees
........
Welkom bij onze Cattery van Traditionele Siamezen.
 
Wij zijn Raymond en Barbara en wonen samen met onze drie kinderen, hond en de hele poezenbende in Noord Holland. Momenteel bestaat de cattery uit twee poezen; Luna en Selene en kater Ares. (Selene en Ares zijn inmiddels gecastreerd).

Naast onze dagelijkse bezigheden hebben wij als hobby het fokken van de Traditionele Siamees, ook wel de Thai genoemd. Wij werken daarbij samen met de Werkgroep Traditionele Siamezen. Ook zijn we lid van de overkoepelende kattenvereniging Neocat.

Vanzelfsprekend groeien onze kittens bij ons in huis op samen met de kinderen, de andere poezen en de hond. Onze poezen mogen niet vrij naar buiten, wel kunnen zij gebruik maken van onze patio die beveiligd is tegen uitbreken.
 
 

 

 

of volg ons op  facebookGat

Wat een week, Ares en Luna hebben nog steeds geen vrede gesloten, al lijkt het wel wat beter te gaan. Ze kunnen samen op de bank zitten, weliswaar ieder op een kant. Maar er moet geen vreemd geluid zijn, van wat dan ook, want dan begint het gevecht weer. Wij lopen dus zo'n beetje op ons tenen. Als ze naar elkaar kijken zonder te blazen en grommen prijzen we ze de hemel in. Het hele huis moet inmiddels een geur van gelukzalige poezen verspreiden want Feliway wordt veelvuldig door het huis verstoven.

Om de speelruimte iets te vergroten en de kittens een beetje uit de vechtzone te halen mogen ze op de patio spelen, dat lieten ze zich geen twee keer vertellen en al snel stoven ze naar buiten zodra de deur open ging. Leuk, achter blaadjes en elkaar aan rennen en takjes mee naar binnen slepen. Totdat er ineens wat bloed aan het pootje van Dionysos zat...
Hij had er helemaal niets van, rende gewoon door en liet zich niet rustig bekijken. Toen hij lekker op schoot lag konden we hem even goed bekijken; het leek wel of er een gat in zijn pootje zat. Heel vreemd, dat moet toch zeer doen?Toch maar even langs de dierenarts, daar zagen ze het direct, inderdaad een gat dwars door zijn pootje heen. Wat heeft hij nou toch gedaan? Hij mocht gelijk blijven, kreeg een roesje en drie hechtingen in zijn pootje.
Eenmaal thuis moest hij een kap op. Arm poezeltje, niet lekker bij mama Luna drinken, niet van de bank springen, niet eten, niet, niet....
Vannacht heeft hij zelf zijn kap af gedaan en zijn pootje ziet er keurig uit. Nu klimt hij weer in de klimpaal, springt uit de boekenkast, racet over te banken cq ons heen...
Hij heeft gelukkig niets aan zijn avontuur over gehouden.


(Wij wel....een gat in onze portemonnee :)Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl