Cattery Baduhenna
Traditionele Siamees
........
Welkom bij onze Cattery van Traditionele Siamezen.
 
Wij zijn Raymond en Barbara en wonen samen met onze drie kinderen, hond en de hele poezenbende in Noord Holland. Momenteel bestaat de cattery uit twee poezen; Luna en Selene en kater Ares. (Selene en Ares zijn inmiddels gecastreerd).

Naast onze dagelijkse bezigheden hebben wij als hobby het fokken van de Traditionele Siamees, ook wel de Thai genoemd. Wij werken daarbij samen met de Werkgroep Traditionele Siamezen. Ook zijn we lid van de overkoepelende kattenvereniging Neocat.

Vanzelfsprekend groeien onze kittens bij ons in huis op samen met de kinderen, de andere poezen en de hond. Onze poezen mogen niet vrij naar buiten, wel kunnen zij gebruik maken van onze patio die beveiligd is tegen uitbreken.
 
 

 

 

of volg ons op  facebook"Zware tijden"

"Zware" tijden komen eraan. Donar weet hoe hij uit de slaapbak kan komen, maar snapt niet hoe hij terug moet. Waardoor hij miauwend in het speelgedeelte rondloopt.Alle kittens kunnen inmiddels lopen over de bank en weten nu ook hoe ze op een gladde vloer zich moeten vooortbewegen....behalve Diana, die laat zich hard miauwend in een spagaat vallen en durft geen kant meer op.


De kittens hebben vandaag voor het eerst vis gegeten, niet voorzichtig snuffelen aan het schaaltje...nee hoor, direct aanvallen. Helaas dacht Luna op hetzelfde moment: Dag billenwassen! Zodat we het mini kattenbakje maar neergezet hebben, waarop Danu direct een grote plas deed.Probleempje is nu alleen dat de kittens in de keuken moeten blijven tot ze zindelijk zijn....Niets met een mandje vol kittens op de bank knuffelen. Dat ging dan ook meteen mis.....een grote plas op schoot dwars door het mandje heen. Oeps!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl