Cattery Baduhenna
Traditionele Siamees
........
Welkom bij onze Cattery van Traditionele Siamezen.
 
Wij zijn Raymond en Barbara en wonen samen met onze drie kinderen, hond en de hele poezenbende in Noord Holland. Momenteel bestaat de cattery uit twee poezen; Luna en Selene en kater Ares. (Selene en Ares zijn inmiddels gecastreerd).

Naast onze dagelijkse bezigheden hebben wij als hobby het fokken van de Traditionele Siamees, ook wel de Thai genoemd. Wij werken daarbij samen met de Werkgroep Traditionele Siamezen. Ook zijn we lid van de overkoepelende kattenvereniging Neocat.

Vanzelfsprekend groeien onze kittens bij ons in huis op samen met de kinderen, de andere poezen en de hond. Onze poezen mogen niet vrij naar buiten, wel kunnen zij gebruik maken van onze patio die beveiligd is tegen uitbreken.
 
 

 

 

of volg ons op  facebook



Visite

Zo, nu de visite weg is kunnen de kittens weer even een power-nap doen. Wat leuk dat we voor allen weer een fijn huisje gevonden hebben. De dametjes gaan samen naar Krimpen aan den IJssel en de twee kereltjes gaan naar Haarlem. Ze hebben zich gelukkig weer voorbeeldig gedragen Want wat een banjers beginnen het te worden....

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl