Cattery Baduhenna
Traditionele Siamees
........
Welkom bij onze Cattery van Traditionele Siamezen.
 
Wij zijn Raymond en Barbara en wonen samen met onze drie kinderen, hond en de hele poezenbende in Noord Holland. Momenteel bestaat de cattery uit twee poezen; Luna en Selene en kater Ares. (Selene en Ares zijn inmiddels gecastreerd).

Naast onze dagelijkse bezigheden hebben wij als hobby het fokken van de Traditionele Siamees, ook wel de Thai genoemd. Wij werken daarbij samen met de Werkgroep Traditionele Siamezen. Ook zijn we lid van de overkoepelende kattenvereniging Neocat.

Vanzelfsprekend groeien onze kittens bij ons in huis op samen met de kinderen, de andere poezen en de hond. Onze poezen mogen niet vrij naar buiten, wel kunnen zij gebruik maken van onze patio die beveiligd is tegen uitbreken.
 
 

 

 

of volg ons op  facebookKittens D nestje 5 weken

13 januari 2014

De kittens vermaken zich prima. Luna heeft het er druk mee, ze weet nu al niet meer wat ze met ze aan moet. Ze kunnen inmiddels allemaal flink rennen en dat doen ze dan ook erg veel. Ze hebben ontdekt hoe ze uit de bak moeten komen en steeds als er iemand naar de keuken komt, komen ze met z'n vieren aan rennen. Benen klimmen! Regelmatig vind Luna het nodig alle kittens op de bank te leggen terwijl ze net lekker allemaal in de bak liggen te slapen. Mooi dat er dan geen meer blijft slapen....nee hoor klimmen in de bank en er vanaf springen en heeeel hard miauwen als je je moeder dan kwijt bent. Zo dat zij weer tierend en mekkerend aan komt rennen en begint te slepen, maar waar heen....Inmiddels zijn de kittens gewend om rauwe kip van Naturis te eten. Net als de kuipjes van Yarah. De brokjes van Orijen geven we nog maar zo min mogelijk. Hierover later meer. Zolang de kittens in de keuken rondrennen gaan ze regelmatig zelf even op de kattenbak. Maar of het in de huiskamer al veilig is???

Muis in de rauwe kip :)

Ze worden met de dag leuker en krijgen steeds meer een eigen karakter. Danu kan het hardst miauwen, als ze mama kwijt is, als ze eten wil maar ook als je tegen haar praat kletst ze luid terug. Donar is de banjer van het stel, die denkt niet maar doet. Met alles de eerste. Dionysos is de knuffel, laat zich slapjes oppakken en vormt zich in je armen. Knorretje aan. Diana is de speelste, loopt met muisjes te slepen en speelt al echt met een balletje. Het is net of haar oren iets groter zijn en haar ogen iets schuiner en telkens als ze iemand aan kijkt zijn ze meteen helemaal weg van haar. Kleine Diva.


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl