Cattery Baduhenna
Traditionele Siamees
........
Welkom bij onze Cattery van Traditionele Siamezen.
 
Wij zijn Raymond en Barbara en wonen samen met onze drie kinderen, hond en de hele poezenbende in Noord Holland. Momenteel bestaat de cattery uit twee poezen; Luna en Selene en kater Ares. (Selene en Ares zijn inmiddels gecastreerd).

Naast onze dagelijkse bezigheden hebben wij als hobby het fokken van de Traditionele Siamees, ook wel de Thai genoemd. Wij werken daarbij samen met de Werkgroep Traditionele Siamezen. Ook zijn we lid van de overkoepelende kattenvereniging Neocat.

Vanzelfsprekend groeien onze kittens bij ons in huis op samen met de kinderen, de andere poezen en de hond. Onze poezen mogen niet vrij naar buiten, wel kunnen zij gebruik maken van onze patio die beveiligd is tegen uitbreken.
 
 

 

 

of volg ons op  facebookHappy 2014

Voor iedereen een heel bijzonder en gezond 2014 toegewenst. De kittens zijn het oudjaar goed door gekomen. Luna had er iets meer moeite mee en vond het op een gegeven moment toch te lawaaierig worden in de keuken. Een voor een werden de kittens de trapkast in gesleept, lekker ver zodat wij er niet bij konden, grrrrr.

De kittens worden steeds behendiger. Een aantal klimt al uit de kittenbak om in de speelbak voor het raampje te "spelen". Luna is het hier niet mee eens en probeert ze terug te roepen, maar luisteren ho maar :)
Ook op de bank (onder toezicht) spelen vinden ze erg leuk, ze beginnen al rare sprongen te maken en met elkaar te stoeien en overal in te happen, de tandjes komen dan ook al goed door. Ook mama Luna moet het dan ontgelden, die vindt alles prima zolang alles maar bij haar blijft.
Toch zal ze er moeten geloven een dezer dagen als de kittens snappen hoe ze uit de kraambak de keuken in kunnen.....dan begint het feest pas!De twee heren zijn gereserveerd en hebben al bezoek gehad. Inmiddels is er op de twee meiden een optie gedaan. Het zou erg leuk zijn als ze per stel weg kunnen, gelukkig is het nog lang niet zover en genieten we van elk moment dat ze nog bij ons zijn.


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl