Cattery Baduhenna
Traditionele Siamees
........
Welkom bij onze Cattery van Traditionele Siamezen.
 
Wij zijn Raymond en Barbara en wonen samen met onze drie kinderen, hond en de hele poezenbende in Noord Holland. Momenteel bestaat de cattery uit twee poezen; Luna en Selene en kater Ares. (Selene en Ares zijn inmiddels gecastreerd).

Naast onze dagelijkse bezigheden hebben wij als hobby het fokken van de Traditionele Siamees, ook wel de Thai genoemd. Wij werken daarbij samen met de Werkgroep Traditionele Siamezen. Ook zijn we lid van de overkoepelende kattenvereniging Neocat.

Vanzelfsprekend groeien onze kittens bij ons in huis op samen met de kinderen, de andere poezen en de hond. Onze poezen mogen niet vrij naar buiten, wel kunnen zij gebruik maken van onze patio die beveiligd is tegen uitbreken.
 
 

 

 

of volg ons op  facebookD nestje alweer 6 weken

Het wordt steeds lastiger de banjers op de foto te krijgen. Inmiddels weten ze hoe ze over het keukenhekje moeten komen en racen ze met regelmaat door de huiskamer, waar geen kabel of snoertje meer veilig is.

Danu

Donar

Dionysos

Diana

De kittens doen het fantastisch, ze zijn inmiddels al twee keer ontwormd en groeien gestaag door. Ze zijn helemaal weg van de rauwe kip van Naturis. Verder geven we ze om de paar dagen een blikje of kuipje voer van Yarah, niet omdat we dit promoten maar meer om ze aan allerlei structuren voer te laten wennen. Voor sommige blikjes halen ze hun neus op. Zelf geven we onze katten zo min mogelijk brokvoer. En als we dit al geven, geven we Orijen. Maar het lijkt hier wel op een soort verslaving... hoe vaker ze van de brokjes geproefd hebben, des te minder willen ze nog rauw eten. Ze gaan echt lopen klagen/ zeuren om brokjes terwijl er een maaltje rauw klaar staat. Gekookte vis zijn ze ook dol op, we gebruiken gewoon diepvries koolvis. Deze week hebben de kittens voor het eerst rauwe kippennekken gegeten. Wat een feest; de nekken werden grommend door de keuken gesleept. (zo lekker) Eindelijk een stil hoekje gevonden, hebben ze ieder hun eigen kippennek weg geknaagd. Wat een geknars en gekraak.

Ik zag ook in de dierenwinkel een witte zak kuikens liggen. Nu wilde ik graag weten hoe die kuikens er in die zak uit zagen.... nou dat weet ik nu...door een klein gaatje in de zak zag ik dus een volledig donzig kuikentje diepgevroren dood liggen. Tja! Volgende keer....misschien.
Zouden ze ook diepgevroren muizen verkopen.....daar heb ik vast minder moeite mee.

Update: even gegoogled: Ja, ze hebben ook diepvries muizen.....zelfs diepvries Cavia's.

Mjammie!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl