Cattery Baduhenna
Traditionele Siamees
........
Welkom bij onze Cattery van Traditionele Siamezen.
 
Wij zijn Raymond en Barbara en wonen samen met onze drie kinderen, hond en de hele poezenbende in Noord Holland. Momenteel bestaat de cattery uit twee poezen; Luna en Selene en kater Ares. (Selene en Ares zijn inmiddels gecastreerd).

Naast onze dagelijkse bezigheden hebben wij als hobby het fokken van de Traditionele Siamees, ook wel de Thai genoemd. Wij werken daarbij samen met de Werkgroep Traditionele Siamezen. Ook zijn we lid van de overkoepelende kattenvereniging Neocat.

Vanzelfsprekend groeien onze kittens bij ons in huis op samen met de kinderen, de andere poezen en de hond. Onze poezen mogen niet vrij naar buiten, wel kunnen zij gebruik maken van onze patio die beveiligd is tegen uitbreken.
 
 

 

 

of volg ons op  facebookOogjes

Wat een heerlijk rustig nestje is dit. Ze slapen en eten en slapen....Na een week waren nog steeds alle oogjes dicht. Dit zijn we niet gewend van de vorige nestjes. Inmiddels heeft Dionysos alletwee zijn oogjes open en ook heeft Diana vandaag haar oogjes open gedaan. Zo schattig die wazige, lodderige blik. Luna is weer op en top moeder. Ze ligt rustig bij haar kleintjes en komt zo nu en dan gezellig op schoot zitten. De kittens zijn zo zoet dat we ze stiekem uit de bak kunnen halen en met z'n allen op schoot kunnen leggen. Pas als ze beginnen te piepen komt Luna aan gesneld en brengt ze weer teug naar de bak en wij maar hopen dat ze niet kan tellen :)
Donar is degene die we het vaakst op schoot zien, zou het komen omdat hij zo'n pluizige dikkerd is of omdat hij z'n knorretje aanzet als hij op schoot ligt. Danu kan het hardste piepen, ze maakt een soort "huil" geluidje, waardoor Luna meteen door heeft al ze uit de bak is. Grappig is dat ze ieder al een eigen stem geluid hebben.


Selene en Ares houden alles nauwlettend in de gaten en als Luna haar benen gaat strekken neemt Selene haar kans waar en gaat kittenbilletjes wassen....het blijft een rare theemuts. Ares vindt het allemaal wel prima, die wacht tot het hele spul weer door de kamer racet :)


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl