Cattery Baduhenna
Traditionele Siamees
........
Welkom bij onze Cattery van Traditionele Siamezen.
 
Wij zijn Raymond en Barbara en wonen samen met onze drie kinderen, hond en de hele poezenbende in Noord Holland. Momenteel bestaat de cattery uit twee poezen; Luna en Selene en kater Ares. (Selene en Ares zijn inmiddels gecastreerd).

Naast onze dagelijkse bezigheden hebben wij als hobby het fokken van de Traditionele Siamees, ook wel de Thai genoemd. Wij werken daarbij samen met de Werkgroep Traditionele Siamezen. Ook zijn we lid van de overkoepelende kattenvereniging Neocat.

Vanzelfsprekend groeien onze kittens bij ons in huis op samen met de kinderen, de andere poezen en de hond. Onze poezen mogen niet vrij naar buiten, wel kunnen zij gebruik maken van onze patio die beveiligd is tegen uitbreken.
 
 

 

 

of volg ons op  facebookKnuffelkontjes

Diana

Ze zijn zoooo lief en wat een knuffelkontjes zijn het. Ze beginnen een beetje te kruipen door de bak en ook op schoot gaan ze op geluid af. Zo ontzettend leuk om dan ieder aan een kant een kitten te roepen...eerst gaan de oortjes naar het geluid toe, vervolgens het hele koppie en daarna pas het lijfje, alles nog zo wiebelig en in slow-motion.
Ze hebben heel goed in de gaten als Luna langs loopt, ze beginnen dan flink te schreeuwen, waardoor Luna alles weer mee naar de bak neemt. Soms neemt ze een ander kitten vanuit de bak weer mee terug naar onze schoot (vergissing?) wat wij natuurlijk helemaal niet erg vinden.
Je kunt wel merken dat dit ons vierde nestje is. We zijn al ruim een week vergeten om de kittens te wegen. Maar ze zien er gezond uit met bolle buikjes :) We maken ons dan ook geen zorgen om ze.

Diana

Dionysos

Donar

Danu


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl