Cattery Baduhenna
Traditionele Siamees
........
Welkom bij onze Cattery van Traditionele Siamezen.
 
Wij zijn Raymond en Barbara en wonen samen met onze drie kinderen, hond en de hele poezenbende in Noord Holland. Momenteel bestaat de cattery uit twee poezen; Luna en Selene en kater Ares. (Selene en Ares zijn inmiddels gecastreerd).

Naast onze dagelijkse bezigheden hebben wij als hobby het fokken van de Traditionele Siamees, ook wel de Thai genoemd. Wij werken daarbij samen met de Werkgroep Traditionele Siamezen. Ook zijn we lid van de overkoepelende kattenvereniging Neocat.

Vanzelfsprekend groeien onze kittens bij ons in huis op samen met de kinderen, de andere poezen en de hond. Onze poezen mogen niet vrij naar buiten, wel kunnen zij gebruik maken van onze patio die beveiligd is tegen uitbreken.
 
 

 

 

of volg ons op  facebookEet jouw huisdier dierenleed?
Dat er voor cosmetica dierproeven gedaan worden dat weten we inmiddels wel, maar wist je dat er zelfs voor het voer van je hond of kat dierproeven gedaan worden?
 
Wij willen onze katten én hun nakomelingen graag een (h)eerlijke voeding geven.

Op deze pagina kun je een aantal kattenvoeders vinden, die biologisch en/of uitsluitend samengesteld zijn uit grondstoffen die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie.
Tevens zijn zij proefdiervrij geproduceerd.
 
Snoezepoes
 
Diepvries
 
 
Deze lijst is niet volledig en zal zich in de loop der tijd uitbreiden.
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl